LimfjordsCup Lemvig

LimfjordsCup Lemvig

Happy New Year!!! Hoe bracht jij jouw nieuwjaar door?
Wij in stinkende sportzalen, de ene nog heftiger dan de andere 😉
Waarom? Omdat onze jongste in Denemarken een basketbaltoernooi had en wij wel een keer als hulpouder mee wilden. Daarom.
Lokomotief Rijswijk was een van de vele buitenlandse teams en werd vertegenwoordigd door U12 U14, U16-1 en 2, U18, U20 en U22. Onze eigen baller speelde mee met U16-1 ipv zijn reguliere team U14-1 aangezien er te weinig spelers van dat team mee wilden.

Helaas lagen onze jongens er uit in de halve finale tegen Tripple Threat (onder “streng” toezicht van Dominique, de man van zangeres Anouk) en zijn ze derde geworden. Een voor een vielen de teams af. Er waren ook zoveel leuke spelers en topteams!
Maar de heren van U18-1 wonnen het van Team OWL uit Duitsland. En prachtig moment ons vast te kunnen leggen! Tot op dat moment vond ik het fotograferen erg pittig. Kleine zalen, slecht licht… Maar op het Center Court waar de finale werd gespeeld had ik eindelijk alle ruimte!

Basketbal wedstrijden zijn normaliter erg luid. Er wordt enorm veel geschreeuwd en mijn man was in de dagen erna behoorlijk schor. Na de wedstrijden vertrokken alle mannen (en ook een paar vrouwen) weer richting Nederland en trokken wij ons terug voor wat welverdiende rust in Denemarken. Weet je wel hoe prachtig het daar is?

De link naar alle foto’s vind je hier. Zat jij in U18 en wil je graag de foto’s downloaden? Let me know!

Leave a Reply