19 december. Deze week sluit ik mijn jaar af. Het was een behoorlijk bewogen jaar, niet altijd even geweldig. Zakelijk vielen er een aantal dingen af die gewoon niet zo goed meer liepen, die hun beste tijd hebben gehad. Daarvoor kwam er wel weer iets heel groots op mijn pad: Cloud 9 Trouwfotografie!
Elk jaar, meestal aan het begin, trek ik me een dag terug in mijn favoriete strandtent Heart Beach op Scheveningen. Ik ga op een druilerige dinsdagochtend in een hoekje zitten, bestel een latte en een stuk bananenbrood, en pak mijn planner erbij.
Wat wil ik bereiken dit jaar? Wat zijn mijn dromen, mijn goals, mijn targets en actieplan. Ik werk het uit, bedenk alles en schijf het op. Meestal blijft het als reminder in mijn agenda (ja, ik ben nog van de papieren planners; lekker overzichtelijk).
Een week of wat geleden kocht ik een prachte Moleskin Weekly Notebook, met heerlijk veel schrijfruimte. Maar ik mis een mooie overzichtelijke planner pagina. Zelf maar ontwerpen dan…

Ben jij ook iemand die graag een planning maakt voor een jaar? Wiens targets best op papier mogen staan? Die graag een goed overzicht heeft van wat er in 2018 gedaan moet worden? Dan heb ik hier voor jou de PDF van dit document. Je kunt deze zelf afdrukken maar natuurlijk ook op mooi papier laten drukken. Gewoon omdat het kan, omdat het bijna kerst is. Stuur me even een mailtje (anna@portfolio-fotografie.nl) en hij komt naar je toe!
Ho, ho, ho!

Fijne feestdagen allemaal!

Leave a Reply