Welkom bij project JAREN.
Let me explain. Jaren is een project dat werd geboren uit een grote behoefte aan diepgang in mijn fotografie, aan een diepere band met mijn klanten. Met name de klanten die vaak op de OpenFotoDag kwamen, hebben mij gevraagd (toen ik vertelde deze op te willen heffen) om een alternatief. Zo gezegd…

“Waar blijft de tijd?” Het ene moment ben je in blijde verwachting van je kindje, het volgende moment gaat ze naar de middelbare school en haal je hem ‘s avonds op na een feestje op de hockeyclub. Dat eerste lachje dat je altijd wil blijven koesteren, die eerste stapjes, het gevoel dat je had toen je haar op het schoolplein moest loslaten; die stoere peuter met die eigenwijze staartjes en de verlegen glimlach. De tiener die toch af en toe bij je op schoot kruipt – omdat het nog best mag – maar net zo hard onbereikbaar is als zijn Iphone tevoorschijn komt. Voor hem, voor haar, voor jou. Ons leven kent zoveel verschillende fases. De mooie, de ontroerende, de intense, de verdrietige. Al die momenten samen vormen de herinneringen die jij meeneemt, die je deelt met de meest dierbare mensen in jouw leven.
JOUW VISUELE VERHAAL.

Project opties

• Jaarplan met 2 contact momenten
Bij dit jaarplan spreken we 2 keer af en ontvang je 40 foto’s op hoge resolutie en het prachtige album met 16 spreads.

• Jaarplan met 4 contact momenten
Je kunt hier elke seizoen gebruik van maken, of bij- voorbeeld wanneer je weet dat er een oma 75 wordt, een huwelijk plaats zal vinden, of er andere heel belangrijke herinneringen gemaakt zullen worden. Bij deze investering ontvang je na elke shoot 25 foto’s op hoge resolutie en natuurlijk het album met Japanse sluiting. Dit album heeft 22 spreads.

• 5 jaren van jouw leven met 4 contact momenten per jaar
In 5 jaar kan er veel gebeuren; tranen van blijdschap, onoverkomelijk lijkende problemen, mooie momenten die gedeeld en gekoesterd moeten worden… Deze optie is wat moeilijker in te plannen, dat doen we ook niet direct. We bekijken per jaar welke tijdstippen belangrijk zijn om vast te leggen. Bij deze investering ontvang je na elke shoot 25 foto’s op hoge resolutie en natuurlijk het album met Japanse sluiting. Deze heeft maarliefst 30 spreads!

Alles hier tussen in.
Zoals gezegd, JAREN. is een plan op maat. Wil je 2.5 jaren met 8 contactmomenten per jaar? Of liever 5 jaar met 1 moment? Ik nodig je van harte uit om te kijken wat ik als jouw “huisfotogaaf” voor je kan betekenen. Koffie?