Ik heb het ergens eerder gezien en heb het zelf in het verleden ook gedaan: De grote winkelketens links laten liggen en op zoek gaan naar heel speciale kadootjes bij jonge, creatieve ondernemers uit de buurt. Dus ik gooide op mijn FaceBook pagina een vraag op; “Wie kent er leuke shopjes, webshops, kunstenaars, en andere ondernemers die dingen doen of maken die de moeite waard zijn?” Ik had erbij gezet dat schaamteloos reclame maken en het plaatsen van links helemaal goed was en ondertussen staat er al een hele waslijst aan superleuke creatieve ideetjes.
Mijn eigen lijstje werd aangevuld met een workshop “Groene Vingers” bij Groene Vingers in Delft en voor zowel mijn broer & schoonzusje en mijn schoonmoeder ben ik al helemaal klaar. Fijn, december moet nog beginnen… :-)
Ik kan natuurlijk als kleine creatieve local zelf ook niet ontbreken. Misschien kom ik zelf ook wel een keer in een linkje voor…

Kadobon

Dus ik ging aan de slag en ontwierp voor Portfolio Foto en Video een nieuwe, strakke Gift Voucher. Deze is geheel naar eigen wens en op maat te koop vanaf €25. Wil je een volledige shoot onder de boom leggen? Dat kan natuurlijk ook, de bonnen zijn ter plekke in te vullen.
Kijk trouwens vooral voor inspiratie op de FBpost die ik hierboven aangaf; er staan superveel leuke adresjes in, allemaal in Nederland, de meeste zelfs in de buurt. Ik sprak al een koffie-date af met een jeugdvriendinnetje (en ondertussen collega fotograaf!) in Delft omdat zij me allerlei leuke winkeltjes wist te vertellen. 2 vliegen in een klap!