Zakelijke fotografie

Studio & locatie fotografie

Event foto & videografie

Ontwerp & DTP werkzaamheden

Een opsomming:

Moeder, geliefde, dochter, vriendin, vrouwtje, fotograaf, ontwerper, ultra-loopster en wereldreiziger. Vinoloog-wannabe & pindakaas lover.
Native English speaker.

Bio en opleiding:

Hogeschool voor de kunsten Utrecht, Fotovakschool Apeldoorn, nascholing in de vorm van cursussen en diverse korte opleidingen.
Gediplomeerd etaleuse/styliste. Diverse workshops videografie en editing.
Sinds 2006 eigenaresse van Portfolio Fotografie, gevestigd in de Randstad, maar landelijk werkzaam als freelance foto & videografe.

Liefde en passie voor mijn vak

Sinds december 2005 ben ik werkzaam als freelance fotografe en sinds afgelopen jaar ben ik ook inzetbaar als videografe.
Mijn studio bevindt zich in het creatieve verzamelgebouw “De Verlichting” op het randje tussen Voorburg en Den Haag. In deze studio is het mogelijk om creatief afwijkende familieshoots, kinderfoto’s, zwangerschappen, profielfoto’s en B2B-portretten te laten maken. Tevens kun je hier terecht voor fotomodellenfeestjes, en organiseer ik 4 keer per jaar de #OpenFotoDag

Waarom zou je mij inhuren?

Door mijn brede interesses heb ik mijzelf een zeer ruim aanbod in de fotografie aangemeten; de mens is mijn grote inspiratie. Door de diversiteit in mijn onderwerpen weet ik telkens weer tot een onverwacht en spannend eindresultaat te komen. Ook wanneer jij al vast omlijnde plannen in je hoofd hebt over wat je wil zien, zal ik mijn uiterste best doen je te blijven verrassen.
Of je nu komt om een zwangere buik te laten vastleggen of je wil meer van jezelf laten zien als carrière-vrouw, ik neem telkens weer de tijd om aan al jouw wensen te voldoen.
Mijn zakelijke klanten hebben te kennen gegeven dat ze het fijn vinden om een totale planning bij mij neer te leggen en de redactie zo weer werk uit handen te nemen.
“Buiten de deadline” zul je bij mij niet tegenkomen; elke foto wordt met de grootst mogelijke snelheid nagewerkt en geleverd.