Vier jouw verjaardag in de studio bij Portfolio Fotografie!

Hé fotomodel! Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn site! Bijna jarig en kun jij jezelf wel vinden in de volgende omschrijving:

Fotogeniek, lekker gek, hou je ervan jezelf prachtig op te maken en aan te kleden en kun je er niet genoeg van krijgen jouw witte tanden voor de camera te showen?

Nodig je vriendinnen uit voor jouw fotoshoot modellenfeestje met de uitprintbare uitnodigingen -keuze uit een aantal verschillende- in de studio. Ja, in een heuse daglichtstudio op het randje van Den Haag en Voorburg! Met heel veel leuke attributen om jouw feest tot een knallend succes te maken. Denk daarbij aan snorren, hoedjes, zonnebrillen, boa’s met veren…

In anderhalf uur kunnen jij en je vriendinnen je opmaken, oefen je poses en ga je uiteindelijk als volleerd model op de foto. Iedereen alleen, samen met de birthdaybabe en natuurlijk als groep met elkaar. Ik heb inmiddels zelf ook een paar goede tips en trics wat make-up betreft en kan een heuse “glamour-girl” van je maken.

Nieuw bij Portfolio Fotografie: De COVERSHOOT? Nieuwsgierig? Kijk even HIER!

 

De ouder van de jarige job krijgt de foto’s digitaal thuisgestuurd op hoge resolutie. Hij of zij zal ze verder verspreiden. Hoge resolutie betekent dat je er grote afdrukken van kan laten maken, zo groot als een poster! En natuurlijk is er voor de jarige een extra verrassing die je achteraf thuisgehouden krijgt.
Lijkt het je wat om dit met je vriendinnen te doen? Stuur me dan een mailtje of vraag je ouders dat te doen. Tot snel!

Wil je inspiratie op doen of even kijken wat de mogelijkheden zijn? Hieronder vind je heel wat plaatjes van fotomodellen die je voorgingen. Heb je speciale ideetjes die je hier niet terug ziet? Vragen staat vrij!

Voor de ouders:
– inbegrepen: studio, cupcakes of iets anders lekkers, make-up, verkleedspullen, serie foto’s via wetransfer, uitnodigingen, btw
– dit feestje is geschikt voor dames (en fotogenieke heren) van 8 tot 12 / 13 jaar. Minimaal 8, maximaal 12 kinderen in de studio.

 

KOSTEN PER MODEL: €16