Promo video Flintstones Kinderopvang

“Wat willen jullie uitstralen in jullie promovideo?”
Ik zit om de tafel met Juliet, Marion en Jannieke van Flinstones Kinderopvang in Den Haag; 3 jonge dames met pedagogisch vermogen, business mindset en compassie.
“Warmte, gezelligheid, aandacht, professionaliteit”

Okee, zo gezegd…

2 Dagen werden ingepland waarin de de juiste kindertjes wel of juist niet in beeld kregen, baby’s die het, bij het zien van de camera, direct op een brullen zetten, peuters die er juist een keertje extra voorbij huppelden. Aan aandacht geen gebrek, dat schreef ik in dit sprookje dat ik maakte.
Hoe waar dat was, spreekt voor mij uit de beelden. Wat jij?

[Wil jij ook een promofilm voor jouw bedrijf? Ik werk met een vragenlijst die je kunt aanvragen. Door deze in te vullen, hebben we samen al snel een beeld van wat jij wil zien. Interesse?
Vragenlijst aanvragen]

Leave a Reply