* Wat kost dat nou? Een shoot op locatie?

PARTICULIEREN (inclusief btw)
Shoot 1, minishoot: € 110, tot 45 minuten op een locatie (maximaal 10 km rondom de studio), 6 hoge resolutiebeelden.

Shoot 2, uitgebreide shoot: € 200, tot anderhalf uur (maximaal 10 km rondom de studio), 20 hoge resolutiebeelden.

ZAKELIJKE KLANTEN EN KLANTEN MET OPLAGE
Neem even contact op voor de mogelijkheden

Wil je dat een visagiste je een make-over geeft voor jouw shoot? In overleg kan dat natuurlijk. Om een prijsindicatie te geven: € 65 pp.

* Kunnen we ook in het weekeind boeken bij jou?

Ja, dat kan. Mijn ervaring leert dat met name gezinsshoots moeilijk zijn te plannen op een doordeweekse dag. Daarom werk ik op aanvraag ook op zaterdag. Op zondag komt er een toeslag van € 25 bij.

* Heb je tips voor onze kleding?

Omdat het toch om jullie gaat en kleding kan afleiden van het onderwerp, raad ik altijd aan om een maximum van 3 kleuren aan te houden. Kies bijvoorbeeld voor jeans, roze en leger groen. Of jeans, wit en blote voeten. Onthou dat drukke prints en teksten ook kunnen afleiden.

* Zijn mijn foto’s altijd hoge resolutie?

Ja. Met de geleverde foto’s kun je zelf mooie vergrotingen laten maken. Onthou: verkleinen kan altijd, vergroten niet meer zonder kwaliteitsverlies.

* Hoeveel foto’s maak je en hoeveel foto’s ontvang ik?

Dat ligt eraan welke shoot je hebt geboekt: de ministoot duurt maximaal 45 minuten. Ik schiet een hoop plaatjes en jij kiest er 6. De andere shoot duurt maximaal anderhalf uur. Jij ontvangt na een paar dagen een link in je mailbox. Vanuit daar kies jij de leukste beelden. Deze kun je, na betaling van de factuur, direct downloaden en als je toch bezig bent, kun je direct prints of dibond bestellen. Hoe handig is dat?

* Wanneer ontvang ik mijn foto’s?

Ik doe mijn uiterste best om de foto’s binnen 5 werkdagen bij je te hebben. Meestal gebeurt dit via een persoonlijke gallery, waarbij je zelf de foto’s kiest en direct download nadat jouw betaling is bijgeschreven.

 

* Ben ik vrij om mijn foto’s overal te gebruiken en af te laten drukken?

Zakelijke klanten verwijs ik hiervoor graag door naar mijn voorwaarden.
Voor particuliere klanten geldt: Ja. Je mag de foto’s gebruiken op alle social media (voel je vrij om Portfolio Fotografie te taggen als je tevreden bent met mijn werk ;-). Afdrukkwaliteit wisselt enorm. Ik werk met een aantal vaklaboratoria voor mijn afdrukken, die er daardoor professioneel uitzien. Deze labs zijn niet toegankelijk voor particulieren, maar ik zorg met liefde voor mooie prints, die niet veel duurder zijn dan je als particulier kunt bestellen.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met me op!