Vernieuwing in 2018

By 2 februari 2018 Geen categorie No Comments
Fotograaf Den Haag

En toen was het moment daar. De studio van Portfolio Fotografie sluit. Na 6 jaar op diverse locaties te hebben gefotografeerd, is het moment gekomen een nieuwe weg in te slaan. De weg van locatiefotografie en mobiel werken. Hey, ik kocht niet voor niks die mooie MacBookPro…
Wat begon op de BINK36, verhuisde naar de Spoorlaan. Toen de studio van mijn dromen binnen hetzelfde gebouw leeg kwam, trok ik daar in. Totdat ik uit eindelijk met mijn studio terecht kwam in Sector V.
Met heel veel plezier heb ik jullie allemaal wel een keer ontvangen in een van die plekken en ik hoop jullie allemaal nog eens terug te zien.
Vanaf nu spreken we dus niet meer in mijn studio af maar in leuke cafe’s, thuis en op andere locaties van jullie dromen.

Dank allemaal voor het tomeloze enthousiasme op de vele #Openfotodagen de #Profielfotodagen de #familieshoots en uiteraard op alle #Modellenfeestjes die in de diverse studios hebben plaatsgevonden.
Let’s meet up soon!

Leave a Reply